Atatürk İlkokulu

Vizyon: “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” İLKESİNİ BENİMSEMİŞ, KÜRESEL BARIŞI GERÇEKLEŞTİREBİLECEĞİNE İNANAN, DONANIMLI, ÖZ GÜVENİ TAM, KENDİSİYLE VE AİT OLDUĞU MEDENİYETLE BARIŞIK, FİKİR ÇİLESİNE TALİP NESİLLER YETİŞTİRMEDE ÖNCÜ BİR KURUM OLMAK.

Misyon: ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN, TOPLUMUN KABUL GÖRMÜŞ DEĞERLERİNE DUYARLI, İLERLEMEYE VE YENİLENMEYE AÇIK, SAHİP OLDUĞU MEDENİYETİN VE KÜLTÜREL MİRASIN YAŞATICISI VE TAŞIYICISI OLAN NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK.

Başarılar:

Saatler: 09:00 -14:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pendikataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sapanbağları Mahallesi, Dede Korkut Caddesi, No 16, Pendik/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - SAPANBAĞLARI MAHALLESİ DEDE KORKUT CADDESİ NO:16 PENDİK/İSTANBUL

Adres - Sapanbağları Mahallesi, Dede Korkut Caddesi, No 16, Pendik/İSTANBUL

Ulaşım PENDİK SANCAK KÖPRÜSܒNDEN İTİBAREN OKULUMUZA YÜRÜYÜŞ MESAFESİ YAKLAŞIK 10 DAKİKADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Pendik ilçe merkezine 1,5 km, il merkezine ise 36,5 km uzaklıktadır.